Sidvisningar förra veckan

10 december 2010

Kink och gnäll-kväll

Idag var det BVC-dags igen. Det var inte angenämt att väcka upp lilla damen då hon somnade klockan 02.00 inatt. Agnes somnar normalt sett aldrig efter klockan 23 så detta var garanterat en följd av att hon sov dåligt på dagen. Vi var ju också iväg till stan igår, till en ny miljö och alla nya intryck gjorde säkert sitt. Därför gissade jag att det skulle bli en lååång torsdag nu när hon inte fick sova så länge hon ville på morgonen utan bli väckt av en dum mamma...och så rätt jag hade..

Hos BVC fick vi vänta i nästan en timme då vår sköterska blev tvungen att åka iväg någonstans, en sköterska var sjuk och den tredje fick därför ta emot alldeles själv.
Detta gjorde inte Agnes gladare.
Hon väger nu 4910 g och är 55,5 cm lång, nästa gång passerar hon nog 5 kg.

Efter BVC var Agnes inte alls på humör. Hon skrek inte eller så utan var bara övertrött och kunde inte sova förutom en snabbis på vagnpromenaden.

Sedan var dagen oerhört lång (tyckte jag) då Mange var i huvudstaden på jobbmöte och jag: en övertrött och kinkig morsa skulle ta hand om en övertrött och kinkig bebis.
Så fort jag lade henne ner blev hon sur, ville sova men kunde absolut inte.
Hon sov två kortisar när hon fick sitta i bärsele - annars inte en blund.
Efter x antal timmar höll undertecknad på att svimma av psykisk och fysisk utmattning med 2 timmar sömn i bagaget från natten innan. Hej ond spiral liksom.

När Mange kom hem nattade vi lillgos - i 5 timmar!! Sedan somnade hon och sov hela natten.

Detta med övertröttheten har bara hänt en gång tidigare och det var också i samband med ett besök i ny okänd miljö. Då sov hon i nästan ett dygn efteråt... Stackars lillskruttan. Det kan inte vara lätt att vara spädis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar