Sidvisningar förra veckan

14 april 2011

2011-04-14

Idag verkar Agnes må lite bättre. Febern är nästan nere och snuvigheten har stagnerat, för att förhoppningsvis försvinna. Tyvärr fick vi ställa in planerad dejt med Sara och lilla Maja.

Vilket underbart väder det var idag. Det knoppar och sjuder av liv. Människor blir gladare, börjar liksom leva igen. Ljuvliga vår.

Har drabbats av världens jävligaste mjölkstockning rent ut sagt. Agnes är numera mindre intresserad av att amma. Hon vill helst äta mat. Mycket mat. Favoriten är ekologisk spaghetti & köttfärssås, och mammas hemlagade morotspuré. Det blev en liten köttätare av damen ändå. Vi resonerade så att vi slipper oroa oss för att hon inte får i sig det hon behöver. Dessutom vill vi att hon ska få välja själv när hon blir större. Pappan äter ju ändå inte så mycket kött heller, det blir mest vegetariskt här hemma. Ammar dock fortfarande mycket på natten, en gång varannan timme.

Agnes sitter i skrivande stund i pappans knä och spontanskrattar åt hockeyspelarna på TV. Äpplet faller inte långt från trädet. Jörgen Jönsson i bar överkropp är i och för sig en rätt kul syn...

1 kommentar:

  1. Skönt med ett uppsving på hlsofronten.
    Ja herregud Maja äter också mat. i mängder. och överallt står det typ att man INTE ska byta ut måltider nu och att basfödan ska vara ersättning/bröstmjölk... :) men vi kör på... nu äter hon lunch istället för flaska och gröt till kvällsmålet. men hon verkar ju stormtrivas så..

    Jobbigt med mjölkstockning. jag slapp ju det problemet iaf. värme och pumpa kanske?
    har du pump? annars har jag en meleda harmony som jag tyckte vad skitbra! du får gärna låna om du vill... kanske behövs för framtiden om inte annat! bara att hojta till!

    så får vi boka in en ny dejt snart! :D

    SvaraRadera