Sidvisningar förra veckan

21 mars 2011

Storvreta IBK - Caperio Täby

Ikväll spelas det kvartsfinal i Fyrishov. Innebandy. En doft av testosteron och svett. Jaga den vita bollen. Slutspelsstämning. En vinst för Storvreta innebär semifinal.

Agnes är redo. Vi tänkte ha henne i Babybjörnen, vända henne med ryggen mot när hon behöver sova - och tvärtom när hon är vaken så att hon kan titta på spelet. Vi får se hur det går. Man måste ju prova!

Agnes, Storvreta-supporter

Agnes hörselskydd kommer från Acta Graco.

Uppdatering kl 22.25

Det gick bra att ta med Agnes på matchen. Hon började med att sitta med huvudet inåt, alltså mot mitt bröst. Detta då det var dags att sova. Efter 20 minuter däckade hon, med hörselkåporna på och sov sig igenom nästan en hel period. Det var vansinnigt hög ljudnivå i hallen. När det är slutspelsstämning blåser domarna lite högre än normalt, spelarna är hetsigare än vanligt, och publiken skriker lite mer än de brukar. När man står allra högst upp som vi gjorde då (det går inte att sitta ner med Babybjörnen när man har bebisen vänd mot sig) färdas allt ljud uppåt och liksom exploderar nästan vid taket. Men Agnes sov så gott. Hon verkade inte höra domarnas skarpa visslingar, när spelarna kastades in i sargen så att den brakade samman, eller discomusiken som spelades vid avblåsningarna. När hon vaknade bytte vi blöjan lite snabbt och gav henne en slurk mjölk med flaska. Sedan satt hon med ansiktet utåt. Det gick bra en stund, tills hon blev uttråkad. Då fick hon sitta i mitt knä. Sista 10 minuterna av tredje perioden satt Agnes åter i bärselen, med ansiktet inåt. När det var en minut kvar av matchen kinkade hon. Då ville hon inte mer.

Kontenta: Det funkar att ha med Agnes på sportevenemang men det blir garanterat lättare ju äldre hon är, då hon inte behöver äta och sova lika ofta.

Storvreta vann, nu väntar semi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar