Sidvisningar förra veckan

6 februari 2011

En kväll på Katalin


Igår kväll var mamman ute och roade sig med sin kära kära vän Lovisa.
Katalin var platsen för en underbart god fisksoppa, musik och bara snacka bort ett par timmar. Pappan och Gullungen var hemma och kollade fotboll.

Idag ´blir Agnes 3 månader. Tiden går obeskrivligt fort. Jag vill aldrig att hon ska bli stor. Jag vill snusa i hennes tjocka lilla bebisnacke för alltid.

Social har hon blivit också, att prata med sina föräldrar och mumingubbarna (hennes sängmobil) är favoritsysselsättningen, förutom att suga på sina fingrar förstås.
Ibland ska ena fingret med in i munnen när hon ammar...
Agnes vill vara med när det händer och kan börja gråta om man inte inkluderar henne i allt man gör. Klart, det är väl trist att ligga i hotisontalläge jämt och ständigt. Nu ska världen upptäckas!

Idag åkte vi på en liten biltur i det vackra vädret. Agnes strålade ikapp med solen. Till Storvreta bar det av. Vi sonderar terrängen lite. Kikar på om det är där vi ska låta Agnes växa upp eller inte. Husköp blir nog tidigast framåt höstkanten i år. Vi ska väl iaf börja gå på visningar till sommaren. Spännande!

1 kommentar:

  1. Vilket leende. Kul att du fångat det så bra på bild. Jag tycker det är himla svårt att fånga leendena på bild, men det blir väl lättare när Adam blir lite äldre och ler oftare. Nu gör han mest korta leenden som snabbt byts ut mot andra mindre glada ansiktsuttryck.

    SvaraRadera