Sidvisningar förra veckan

19 januari 2011

För det var fint vääder

Idag var det fantastiskt vackert väder ute med en sol som värmde. Jag och Agnes tog en långpromenad. Agnes sov nästan hela vägen, hon var tvungen att kinka lite efter att ha kommit till insikt om att hon inte skulle få somna med tutten i munnen. Hon var inte tillräckligt trött när vi gick ut och då blir det på det viset. Vanten fick duga som snuttefilt och sen däckade hon.

Det är mycket kläng nu. Inga leksaker är roliga, bara mamma och pappa. Leksaker och babygym duger i tre sekunder sen är det nog. Hon tittar efter oss var vi än går. Men vi är ju så galet snygga så jag förstår henne..

Bära bära bära är det som gäller. Hon kan bara somna i famnen numera. Tror jag ska plocka fram de där julklappshantlarna från år 2008.

Skruttan sover fortfarande hela nätterna men har börjat med en rolig liten vana framåt morgontimmarna. Det går till så att hon liksom gnider ansiktet i filten hon sover på (hon sover på sidan därför har hon ingen kudde än). Vi har haft lite olika teorier om vad det är hon håller på med egentligen. En var att hon hade gaser i magen som hon ville få ut och att hon liksom 'tog i' om ni förstår vad jag menar. En annan förklaring kunde vara att det var kräkningar som ville upp efter att hon ammat på natten (hon ammar i sömnen).

Men. igår kväll gjorde hon det igen, i vaket tillstånd. Nu tror vi att vi har svaret: Hon försöker vända sig självtill mage! Vi får se när hon lyckas. Varför hon gör det nattetid vet vi inte riktigt, den måste vi fundera på ett tag till.....



Imorgon blir det läkarbesök, vägning och mätning.



Köpte en rolig grej idag, en mobil till babyskyddet, som spelar musik. Vi får se om den går hem.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar