Sidvisningar förra veckan

18 november 2010

Livet med Agnes

är alldeles underbart.

På en dag förändrades allt, till det bättre. Är så lycklig nu. Det känns som om livet helt plöstligt har fått en väldigt tydlig mening.

Ett nytt kapitel har börjat. Ser så fram emot att få följa Agnes väg genom livet. Att få uppleva saker tillsammans, som familj. Allt känns bara otroligt roligt och spännande. Det känns verkligen som om livet börjar nu, på riktigt.

Självfallet är det lite läskigt också det här med att vara förälder. Allt är nytt och barn kommer inte med en instruktionsbok. Brukar iofs inte läsa instruktionsböcker i vanliga fall heller, man får helt enkelt improvisera...
Sen finns ju allas vår vän, google att luta sig mot när man behöver stöd.

Jag hade trott att livet med en nyfödd bebis skulle innebära sömnbrist och mera sömnbrist. Så har det inte varit (hittills). Agnes sover nästan hela nätterna, ammar henne endast korta stunder och byter en blöja eller två. Annars ligger hon mellan oss i sängen och snusar så sött. På dagtid får man passa på att fixa och dona medan hon sover. Hon är väldigt bra på att kommunicera och skriker nästan aldrig. Är det inte mat hon vill ha så är det en fräsch blöja som behövs.
Amningen har fungerat klockrent från start och det är vi tacksamma för.

Livet flyter med andra ord på riktigt bra just nu. Mys.

Idag är det fredag och jag och M ska ha Family Guy och South Park maraton. Nästan så man får sätta på lillan ett par vadderade hörlurar....

Idag när vi åkte in till Akademiska för att ta ett uppföljande bilirubinvärde på Agnes (hon har har en släng av nyföddhetsgulsot) hörde jag denna fantastiska låt. Påminde mig om gamla tider och gav mig en bra start på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar