Sidvisningar förra veckan

3 oktober 2011

Nattjobb, sjukgymnaster och satsumas

Oj vad det var länge sen jag skrev nu. Har haft massor med inspiration men inte så mycket tid. Föresöker hitta en bra balans mellan nattjobb, familjeliv och träning. I'm almost there.

Agnes. Kära Agnes. Som hon utvecklas. I skrivande stund sitter hon och äter små bitar av höstens efterlängtade Satsumas. Då och då avbryter hon ätande med att vinka eller säga "ajajajajajaj". Ge och ta-lekar är mycket populärt just nu. Hon vill gärna att man ska smaka på hennes mat, eller ge leksaker till en.
Vår lilla sötnos håller på att bli stor!

Idag var pappan med lillan hos sjukgymnasten när jag sov efter jobbet.
Agnes fick lite övningar att träna på hemma. Hon är svag i bålen, enligt sjukgymnasten, därav svårigheterna för henne att krypa och ställa sig upp. Agnes sitter gärna bredbent, vilket också försvårar det för henne att stärka sin bål.
Om man kikar på Agnes pappas kroppsbyggnad kan man ana att detta inte saknar genetisk bakgrund....=)

Annars händer inte mycket här på landet. En del av handpenningen är nu inbetald för nya bostadsrätten och vi ser fram emot ett datum på inflytt. Har redan börjat kika på inredning. Ny soffa, säng till oss och nytt köksbord finns med i planerna.
En fräsig, trekantsformad fläktkåpa och ett likadant duschmunstycke som finns i duschen på nedervåningen i svärföräldrarnas hus i Åre - det vill jag ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar