Sidvisningar förra veckan

17 juli 2011

Bland raukar och får



Gotland var alldeles underbart. Vi har varit gäster i Fårös karga men samtidigt fantastiska natur. För gäster var precis vad vi var. På Fårö äger naturen en, precis som det ska vara. Vi har strosat runt i medeltidspräglade Visby. Vi har grillat och grillat igen. Njutit av solnedgången över Kappelshamnsviken. Smaskat i oss konserveringsbrefriade Gute Glass i Romakloster.

Vi har känt mjuk sand mellan tårna på Tofta badstrand. Köpt färsk rökt fisk direkt från fiskhandlaren, och äkta honung från gårdsbutik.

Agnes har utvecklats en hel del under veckan. När mormor tittade på Allsång på Skansen satt hon och diggade till musiken. Men bara när det var "Ooa hela natten", då åkte armen upp i vädret och höll sedan takten hela låten igenom. Agnes jag hoppas innerligt att du byter musiksmak senare i livet....

Vårt lilla hjärta har också börjat initiera egna lekar, särskilt tittut-leken är populär. Hon håller upp något för ansiktet och gömmer sig. Det är så sött! Sötast är hon när hon syns tydligt men tror att vi inte ser henne....

Den separationsfas som brukar visa sig runt 8-10 månader har nu gradvis inträtt. Agnes har blivit mer och mer gnällig. Hon verkar vara så frustrerad, kanske över att hon inte kan krypa ännu. När man lägger henne på mage ser det ut som om hon vill ta sig fram men inte vet hur.

Att sitta fast i bilbarnstolen är inte heller särskilt poppis längre, liksom att ta av och på kläder.

Byta blöja går numera bra men bara om man busar samtidigt.
När jag går blir hon ledsen, samma visa när jag kommer tillbaka i rummet eller inte ägnar henne all uppmärksamhet. Hon är som världens sötaste lilla plåster på en. Gullunge (även om det kan bli frustrerande ibland när man behöver få saker gjorda)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar