Sidvisningar förra veckan

14 juni 2011

Helgen

var fantastisk på alla sätt! Vi klämde nog in varenda släkting på schemat tror jag. Det är inte lätt att hinna med alla när vi är nere i Södermanland. Det är det negativa med att ha 90 % av alla släktingar samlade inom en radie av några mil. Alla vill ses såklart och vi vill också träffas. Men det blir så stressigt ibland att man helst bara vill stanna hemma.

Schemat såg ut ungefär så här denna gång:

Lördag eftermiddag och kväll: 60-årsfest för Agnes farmor. Agnes mormor och en hel del andra i familjen var ju där vilket var helt perfekt. Det var en mycket trevlig tillställning!

Söndag förmiddag: Vi överraskade min mormor& morfar med en timmes visit. Gammelmormor blev så glad att tårarna inte var långt borta.


Söndag lunch: Avnjöts med Agnes morfar, som fick en tidig födelsedagspresent i form av mat. Därefter åkte vi ner till hans segelbåt. Vädret tillät tyvärr ingen tur på böljan blå men lite av känslan fick vi när vi satt i ruffen och andades in den välbekanta och ack så älskade doften av sälta. Agnes invigde sin flytväst.

Söndag eftermiddag: Överraskningsbesök hos gammelfarmor (min farmor), Även hon blev överlycklig av det oväntade besöket. Fika och sen hemfärd mot Uppland.

Resan hem tog många timmar, eftersom att vi lyckades få punktering när vi åkte ner i lördags. Reservdäcket håller bara för 80 km/h.......Nu har vi dock fixat däcket så allt är frid och fröjd igen.




Agnes hemma hos farmor & farfar i Stigtomta
Agnes och farmor framför farmors födelsedagsblommor

Agnes och gammelmormor (min mormor)

Med gammelfarmor (min farmor)















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar