Sidvisningar förra veckan

31 januari 2011

Hello you!



Dagens promenad var solig med en aning av vår i luften. Ingen tussilago i diket eller så. Men hela atmosfären känns annorlunda. Det är lättare att andas, det doftar på ett visst sätt. Vi svenskar är bra på att känna begynnande årstidsväxlingar. Vi kan sniffa oss till dem som Arlandas hundar gör med kokain.

Agnes lever och frodas. Jag har sovit som en gudinna varje natt sedan mitt lilla "sömnproblem" inträffade förra veckan. Vaknar varje dag utvilad och redo för nya bebisutmaningar. Agnes har börjat äta mer sällan på natten vilket gör sömnperioderna längre. Dock har vi regredierat här hemma. Agnes sover med oss igen emellanåt.
Hon verkar inte gilla sin säng speciellt mycket. Kanske ligger det en ärta någonstans därunder madrassen och skaver. Eller så gillar hon värmen och tryggheten hos mamsen och pappsen bättre. Det förstår jag. Hon är inte ens 3 månader. Ingen hets eller stress här inte. Hon klagar inte på sin säng per definition, hon börjar bara försöka åla sig över till vår säng varje gång man lägger henne i sin...haha.

Nu ska vi kolla in Storvreta IBK på "burken" som min pappa brukar kalla den.
Imorgon blir det föräldragrupp i Björklinge församlingshem, spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar